Stan za prodaju, Budimpešta, XI gradska četvrt.

Glavna stranica » Stan za prodaju, Budimpešta, XI gradska četvrt. » Stan za prodaju, Budimpešta, XI gradska četvrt.

229 990 000 Ft

€585 335
Podaci davatelja oglasa

Hortobágyi Zsuzsanna

Pisanje poruke
Poruka mora imati najmanje 10 karaktera.
Opis

Prevedeni tekst

Izvorni tekst
Egyedi lehetőség Újbuda szívében!

Megvételre kínálunk egy egyedi, újépítésű projekt részeként a következő lakást. A társasház egyedisége, hogy a megszokottól eltérően kis létszámú, összesen 9 lakásból valósul meg Szentimreváros szívében a Feneketlen tó szomszédságában.
A projekt másik előnye, hogy minden lakás fűtése hőszivattyúval ellátott, így rendkívül energiahatékony lakások kerültek kivitelezésre.
A most eladásra szánt ingatlan 144,85 nm alapterülettel rendelkezik, 1+5 szobás kialakítást kapott és egy nagyméretű 20,31 nm területű terasz tartozik hozzá.
Az ingatlan az épület 4. szintjén helyezkedik el, így kölcsönöz egyedi hangulatot a terasz kapcsolat és a hatalmas belső terek kapcsolata. Az épület természetesen lifttel ellátott, így könnyen feljuthatunk ingatlanunkba, emellett pedig a parkolási lehetőségek is adottak, hisz vásárolható az ingatlanhoz teremgarázs beálló.
A lakás emelt műszaki tartalommal valósult meg, amik az alábbi tételeket foglalják magukba:-20 cm-es dryvit hőszigetelő rendszer-3 rétegű hőszigetelésű argongázzal töltött nyílászárók-Több ponton záródó biztonsági ajtó-Lakások között 25-ös AKU hangszigetelt válaszfal- Dream Parking DP-PB-2-FK-0Á-2,63/3,00-SZ-TDDH típusú személy-teherfelvonó gépkocsi átemelő berendezés kerül beépítésre pince és földszinti garázsok személyautóval történő megközelítésére-
Padló és mennyezet fűtés-hűtés-Erkélyekre rozsdamentes acél vázszerkezetű, üveg betétes korlátok kerülnek kialakításra-
Magas-minőségű kivitelezési folyamatok, szép lépcsőház A projekt kivitelezése megtörtént, már folyamatban van a használatbavételi engedély és társasház alapítás.
A lakás elrendezése, a nagy üvegfelületek és a nagyméretű terasz együttesen kölcsönöz az ingatlannak emelt komfortérzetet, mindamellett a fenntartási költségek miatt sem kell izgulni, hisz rendkívül alacsony rezsiköltséggel kell annak számolnia, aki ide költözik. Emellett fontos szempont az új műszaki állapot, a kiváló lokáció, és az alaprajzon látható kiváló elrendezés.
Igazi ritkaság Újbuda szívében, közel a Feneketlen-tóhoz, ami szabadtéri lehetőségeket biztosít és közel a Móricz Zsigmond körtérhez és Allee bevásárlóközponthoz, így karnyújtásnyira elérhető minden. Mindösszesen már csak két lakás maradt, így érdemes gyorsan reagálni erre az egyedi lehetőségre.
Ha felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Referencia szám: LK066094-NOK

podaci Stan

4. sprat

Cigla

Nije dano.

U izgradnji

Dupli komfor

Novogradnja

144 kvadratni metar

Nije dano.

Nije dano.

Nije dano.

gleda na baštu

Mapa