kuća za prodaju, Budimpešta, II gradska četvrt.

Glavna stranica » kuća za prodaju, Budimpešta, II gradska četvrt. » kuća za prodaju, Budimpešta, II gradska četvrt.

138 000 000 Ft

€357 921
Podaci davatelja oglasa

Cséri Katalin

Pisanje poruke
Poruka mora imati najmanje 10 karaktera.
Opis

Prevedeni tekst

Izvorni tekst
Nappali + 3 hálós, újszerű ikerház, saját használatú kerttel eladó!! Budapest 2. kerületében, az Amerikai Nemzetközi Iskola,a Lycée Francais francia nyelvű Általános Iskola és Gimnázium és a Remetekertvárosi Általános Iskola közelében található ez a nettó 96 m2, 4 szobás, 2 erkélyes és 12 m2 beépített teraszos, hangulatos otthon. A 306 m2 intim, gondozott, tujákkal elválasztott kerttel rendelkező ikerház 2006-ban épült. 2019-ben a földszinti részt átalakították, ekkor építették be a teraszt, illetve a konyha is teljes mértékben megújult (IKEA bútor, beépített kis hűtő, mosogatógép stb.) Az emeleten található 2 tágas erkélyes hálószoba, a fürdő illetve a lépcsőfordulóban egy hangulatos olvasósarok. Az ár tartalmaz egy új összeszerelésre váró szürke polikarbonát 3X5,5 m-es féltetős autóbeállót is. A bútorok megbeszélés tárgyát képezik.
A közelben orvosi rendelők, posta, bevásárlási lehetőségek, Lidl 10 perc sétatávolságra és a tömegközlekedés is karnyújtásnyi távolságra.
Az ingatlan tehermentes,rugalmasan mutatható, rövid határidőn belül birtokba vehető és az ikerház szomszédok is kedves emberek. Ne késlekedjen, jöjjön el és győződjön meg róla személyesen.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: HZ091322

podaci kuća

107 kvadratni metar

403 kvadratni metar

Prosječno

Dvojna kuća

Cigla

Kondenzaciona cirko centrala

Gáz Grijanje na plin

Potpuni komfor

11-20 godina

Nije dano.

Prizemna kuća

Nije dano.

Mapa