kuća za prodaju, Kecskemét

Glavna stranica » kuća za prodaju, Kecskemét » kuća za prodaju, Kecskemét

66 900 000 Ft

€168 922
Podaci davatelja oglasa

Sántha Balázs

Pisanje poruke
Poruka mora imati najmanje 10 karaktera.
Opis

Prevedeni tekst

Izvorni tekst
Tulajdonostól eladó egy remek elosztású, 2000-ben téglából épült, nappali plusz 3 szobás (ebből az egyik félszoba) családi ház Kecskemét legkedveltebb részén, a Vacsiköz szélén, Vacsihegyen. Családias hangulatú otthonunk egy csendes zsákutcában helyezkedik el, közel a természet varázsához, de mégis csak pár percre a belvárostól.

Az előtérből az étkező-konyhába vezet utunk, melynek része egy hűs, északi tájolású kamra is. Balra található egy nagy nappali, melynek ékét egy kandalló adja. A másik irányba menve egy központi folyosóról juthatunk a 3 hálószobába, a fürdőbe vagy a WC-be. A konyha-étkező-nappali összenyitott területe ideális helyszín a közös főzéshez, étkezésekhez és a pihenéshez, ahol a család minden tagja együtt lehet. A nappaliban hajópadló, a hálószobákban laminált padlóburkolat került lerakásra, a nyílászárók anyaga fa.

A ház 90 négyzetméternyi hasznos alapterületéhez 12 négyzetméter fedett terasz, 4 négyzetméter gépészeti helyiség, és egy tágas, 21 négyzetméteres téglaépítésű garázs tartozik. Mindennek egy 2839 négyzetméternyi telek ad otthont. A hatalmas kertben fedett kennel, tűzifatároló és kerti szaletli található, melyek mellett a kert egyik végében egy kis lekerített veteményes rész is kialakításra került. Méretéből adódóan számos lehetőséget tartogat magában, mint például egy medence kialakítására, egy pavilon elhelyezésére, gyakorlatilag bármire, amit csak az új tulajdonosa szeretne.

Az otthonunk melegsége, a szomszédok barátságossága, a természet közelsége és a környék nyugalma mind hozzájárulnak ahhoz, hogy bárki, aki ide költözik, rögtön otthon érezze magát.

A ház főfalai Porotherm B38-as téglából épültek, melyre 10 cm Austrotherm grafit homlokzati szigetelés került. Az 5 cm-nyi kőzetgyapot szigeteléssel bélelt beton födémnek köszönhetően a tetőtér igény esetén beépíthető, a házat Bramac betoncserép fedi. A fűtés radiátorokkal történik, melyeket Vaillant gáz cirkóval vagy fatüzelésű kazánnal is melegíthetünk. A vízellátás fúrt kútról házi vízmű és víztisztító/vízlágyító berendezés segítségével megoldott.

A telek mérete lehetővé teszi a gazdálkodást vagy akár ipari tevékenység végzését is, de egy gyönyörű parkosított zöld felületet is tud adni. Az ingatlan per- és tehermentes, valamint ki van vonva a földtörvény hatálya alól, így nem kifüggesztésköteles, azaz a birtokbaadás akár egy-két hónap alatt is megvalósulhat.

Megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal, igyekszünk rugalmasak lenni! Érdeklődni üzenetben a [email protected] címen vagy a +36302070212 telefonszámon lehet.

podaci kuća

90 kvadratni metar

2 839 kvadratni metar

Dobro

Obiteljska kuća

Cigla

Kondenzaciona cirko centrala

Gáz Grijanje na plin

Potpuni komfor

21-50 godina

Gleda na dvorište

Prizemna kuća

Nije dano.